Èlia Vinyes Roca

26/05/2011

| 2 Comentaris

La primera vegada, m’hi van portar. Com moltes d’altres excursions amb la mama a BCN era imprescindible passar pel Mercat, el Macba, el CCCB… Els dos primers expectacles del mercat els vaig viure des de la reticència d’una adolescent obligada. Però vaig trobar-ho ja sorprenent i nou! Recordo una noia molt blanca estirada dins una caixa de vidre, potser amb pals metàl·lics la qual vaig avaluar com a boja, però realment trobava la imatge preciosa.
Des que estudio a BCN he anat tornant, no pas tant com m’agradaria, ara ja per iniciativa pròpia. I vull desatacar “Helllo Earth!, Dance!- You can’t stop de revolution”, on difressada de conillet i fent cas a les pistes i direccions em vaig perdre pel Poble sec i va ser la tarda més màgica d’aquest curs!

FaceBook Twitter

COMENTARIS SOBRE AQUEST RECORD

Deixa un comentari

  • Autoritzo al Mercat de les Flors a editar, publicar, traduir i difondre les meves aportacions, tant en vídeo com en text, al vídeo-blog dels 25 anys del Mercat. Cedeixo gratuïtament els drets exclusius de reproducció, distribució, traducció i subtitulació dels textos i les imatges, d’acord amb la normativa legal vigent..