Èlia Vinyes Roca

26/05/2011

| 3 Comments

La primera vegada, m’hi van portar. Com moltes d’altres excursions amb la mama a BCN era imprescindible passar pel Mercat, el Macba, el CCCB… Els dos primers expectacles del mercat els vaig viure des de la reticència d’una adolescent obligada. Però vaig trobar-ho ja sorprenent i nou! Recordo una noia molt blanca estirada dins una caixa de vidre, potser amb pals metàl·lics la qual vaig avaluar com a boja, però realment trobava la imatge preciosa.
Des que estudio a BCN he anat tornant, no pas tant com m’agradaria, ara ja per iniciativa pròpia. I vull desatacar “Helllo Earth!, Dance!- You can’t stop de revolution”, on difressada de conillet i fent cas a les pistes i direccions em vaig perdre pel Poble sec i va ser la tarda més màgica d’aquest curs!

FaceBook Twitter

COMMENTS ABOUT THIS

Leave a comment

  • I authorize the Mercat de les Flors to edit, publish and distribute my efforts both in video and text, video-blog of the 25 years of Mercat. I give for free the exclusive rights of reproduction, distribution, translation and subtitling of the text and images in accordance with current regulations..