Teresa Sánchez

05/05/2011

| 1 comentari

Els meus primers records del Mercat son ja de fa molts anys… gairebé tants com 25!. Sortides amb amics, espectacles, sopars, copes… amb molts d’aquestes persones seguim l’amistat. Com amb el Mercat. En 25 anys em vaig casar, he tingut una filla (que ja ha estat espectadora en mes d’una ocasió) i el passat dissabte vaig poder donar un pas mes participant a una sessió creativa (Dansa en Familía). Va resultar molt i molt emocionant compartir-ho amb la meva filla de 4 anys!
I tenia un carnet del Mercat dels antics, molt antics que en l’últim trasllat de pis va desaparèixer (sniffff, sniffff)… Gràcies per ser i estar un referent en espectacles de molta qualitat i també arriscats! .
Ens veiem!

FaceBook Twitter

COMENTARIS SOBRE AQUEST RECORD

Deixa un comentari

  • Autoritzo al Mercat de les Flors a editar, publicar, traduir i difondre les meves aportacions, tant en vídeo com en text, al vídeo-blog dels 25 anys del Mercat. Cedeixo gratuïtament els drets exclusius de reproducció, distribució, traducció i subtitulació dels textos i les imatges, d’acord amb la normativa legal vigent..